Vikbar mugg i olika färger
Vikbar mugg i olika färger

Vikbar mugg i olika färger

29 kr

Vår praktiska, vikbara mugg, eller vikkopp eller kanske vikkåsa som en del väljer att att kalla den. Behändig då den både blir liten och är i ett väldigt lätt material.

Nollställ
Vikbar mugg i olika färger

Gratis frakt på beställningar över 1000:-

  • 14 dagars ångerrätt
  • Fria Byten
  • 1-3 dagars leveranstid
  • Trygga betalningar med Klarna

Vår praktiska, vikbara mugg, eller vikkopp eller kanske vikkåsa som en del väljer att att kalla den. Behändig då den både blir liten och är i ett väldigt lätt material. Perfekt för utflykt, picknick, vandring, camping, båttur, strandhäng, skogspromenad och andra aktiviteter! Tåligt både i värme och kyla.

Varumärke

BRIV

BRIV står för Bättre Rustad I Vildmarken, men det är inte bara där vi kan hjälpa dig med bra utrustning till bra pris. Briv grundades 2007 med målsättningen att erbjuda prisvärda produkter av god kvalitet. BRIV är ett entreprenörsdrivet bolag och drivs sedan 2015 av andra uppsättningen ägare.Vi fokuserar på det stora intresset för friluftsliv. Produkterna inom jakt, fiske, fritid, lampor och camping gör det roligt och enkelt att vistas i naturen eller bedriva ett aktivt liv i allmänhet. Vi säljer också produkter för träning, cykel och skidåkning för att nämna ytterligare några produktområden och sortimentet växer och vårdas ständigt. Med bra priser har fler möjlighet att uppleva vår fantastiska natur - både på land och till sjöss.Vi är också stolta över att kunna erbjuda riktigt effektiva batterier i sortimentet. ”Mycket kapacitet för pengarna” skrev Testfakta. Ett citat som speglar hela verksamheten väl.
Vikbar mugg i olika färger

Mer information

Färg

Blå, Grön, Gul, Rosa, Svart