Din flaska kan säga mycket om dig och din personliga stil, dina val och dina värderingar. Oavsett om du gör dina produktval utefter form, funktion eller båda, så kommer deras hållbara lösningar att passa din aktiva livsstil.

I åratal har Klean Kanteen lagt ner hjärta och själ för att skapa hälsosamma, hållbara alternativ till plastflaskor. Förhoppningen är att produkterna kommer att användas i decennier och ersätta en livstids förbrukning av engångsartiklar. Vi är stolta över vår plats i historien som kan erbjuda er kunder av den första bisfenol-A fria metallflaskan. På senare tid har Klean Kanteen ofta blivit imiterad men aldrig duplicerad.

Behållare för både mat & dryck

Klean Kanteens dricksflaskor är tillverkade av rostfritt stål istället för aluminium vilket gör att det varken hålls kvar eller utsöndrar några smaker. Du kan fylla flaskorna med olika drycker men de lämnar aldrig kvar några smaker tills nästa gång. Förutom vätskebehållare tillverkar Klean Kanteen även matbehållare som håller maten varm och nyttig samt är lätta att rengöra.