Trekker Dubbsko Herr - Mount Zero
Trekker Dubbsko Herr – Mount Zero

Trekker Dubbsko Herr – Mount Zero

795 kr

Trekker Dubbsko Herr – Mount Zero. Dubbade skor för herr som ger ordentligt fäste på isiga och hala underlag. Skorna är vind och vattenavvisande och har snörning hela vägen upp till kanten av skaften så de sitter tight och bekvämt och förhindrar stukningar.

Nollställ
Trekker Dubbsko Herr - Mount Zero

Gratis frakt på beställningar över 1000:-

  • 14 dagars ångerrätt
  • 1-3 dagars leveranstid
  • Trygga betalningar med Klarna

Trekker Dubbsko Herr – Mount Zero. Dubbade skor för herr som ger ordentligt fäste på isiga och hala underlag. Skorna är vind och vattenavvisande och har snörning hela vägen upp till kanten av skaften så de sitter tight och bekvämt och förhindrar stukningar. Ovansidan är tillverkad i vattentät softshell och PU med en insida i meshtyg för ökad ventilation. Underredet är tillverkad i stötdämpande phylon, tålig gummi och har isdubbar undertill som håller dig stabilt på fötter hela vintern.

  • Metalldubbar
  • 40-46
  • Normal i storlek

Varumärke

Mount Zero

Mount Zero är ett varumärke som står för svensk design och ett svenskt kvalitetstänk. Mount Zero är anpassad efter det svenska friluftslivet och är specialanpassat efter det svenska lynniga vädret. Vill du vara säker på att alltid ha ett fritidsplagg - eller produkt - som besvarar de flesta krav så skall du välja Mount Zero
Trekker Dubbsko Herr - Mount Zero

Mer information

Färg

Svart

Skostorlek

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46