Termo Underställströja Ull Light - Rundhalsad
Termo Underställströja Ull Light – Rundhalsad

Termo Underställströja Ull Light – Rundhalsad

799 kr

Denna modellen är bekväm och enkel med rund hals och lång ärm. Underställströjan har bra passform och sitter smidigt under nästa lager. Mjuka sköna sömmar som varken skaver eller kliar. Kvaliteten är behagligt följsam med skön stretch.

Nollställ
Termo Underställströja Ull Light - Rundhalsad

Gratis frakt på beställningar över 1000:-

  • 14 dagars ångerrätt
  • 1-3 dagars leveranstid
  • Trygga betalningar med Klarna

Termo Underställströja Ull Light – Rundhalsad. Denna modellen är bekväm och enkel med rund hals och lång ärm. Underställströjan har bra passform och sitter smidigt under nästa lager. Mjuka sköna sömmar som varken skaver eller kliar. Kvaliteten är behagligt följsam med skön stretch. Ull är naturligt antibakteriellt vilket innebär att den helt naturligt motverkar dålig lukt. Hållbarheten är och, precis som elasticiteten.

Material: 80% Ull, 20% Polyamid.

Varumärke

Termo Original

Funktionell textil är idag avancerad vetenskap. Termo är resultatet av lång tids forskning och utveckling. Termo - Perfect Comfort! Vi avsätter årligen betydande resurser på for­skning. Vi arbetar i nära samarbete med profi­sionella användare och det svenska välrekom­menderade forskningsföretaget Swerea/IVF. Resultatet talar för sig självt. Termo Original idag har 100.000-tals nöjda användare i hela Europa.
Termo Underställströja Ull Light - Rundhalsad

Mer information

Material

80% Ull, 20% Polyamid

Färg

Antrasit

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL