Lunchbehållare Glas Large B+B 600 ml, Mandel

399 kr

Black+Blums runda lunchbehållare i glas omgärdad av ett hölje av PP med iblandning av träfiber samt försluten med skruvlock i rostfritt stål. Själva glasbehållaren har lock i silikon.

I lager

Leveranstid: 3-7 arbetsdagar

Gratis frakt på beställningar över 1000:-

  • 14 dagars ångerrätt
  • Fria Byten
  • 1-3 arbetsdagars leveranstid
  • Trygga betalningar med Walley

Black+Blums runda lunchbehållare i glas omgärdad av ett hölje av PP med iblandning av träfiber samt försluten med skruvlock i rostfritt stål. Själva glasbehållaren har lock i silikon. Glasbehållare och nederdel är microugnssäkra. Läcksäker. Detta är den idealiska produkten för dig som föredrar att äta ur en glasbehållare istället för plast eller metall. Tre storlekar finns. Detta är mellanmodellen som rymmer 600 ml. Borosilikatglas, silikon och högkvalitativt rostfritt stål. Mandelfärgad PP med träfiberiblandning.

Mått: 10×12 cm (HxD)
Volym: 600 ml / 6 dl
Vikt: 385 g
BPA-fri
Microugnssäker (glas + nederdel)
Läcksäker

Ytterligare information

Färg

Brun

Varumärke

Black+Blum

Dan Black, som grundades av en man på uppdrag att befria världen från engångsplastflaskor och take away-behållare, leder designteamet på Black+Blum och har gjort det i över 20 år. Hans enda mål är att skapa produkter som är funktionella, innovativa och viktigast av allt, gjorda för att hålla. Black+Blum har blivit ett populärt varumärke med produkter som passar i det dagliga livet.