Hyr skidor för hela säsongen! 

Friluftsfabriken och Roupéz Skidshop erbjuder inför vintern säsongshyra i Friluftsfabrikens butik i Borås. Ha skidor och pjäxor hela vintern och åk när du vill. Efter vintern lämnar du tillbaka utrustningen och slipper ha den i förrådet under sommaren. Du kan också välja att köpa loss hela, eller delar av utrustningen. 

Inför denna vinter kommer skidor och pjäxor vara helt nya, vilket betyder att du som skidåkare kommer få en fantastisk upplevelse! 

Paket finns för barn, junior, ungdom och vuxen. Nybörjare till avancerad.

 

 Barnpaket, hyr hela vintern. 

995:- 

I paketet ingår skidor, pjäxor och pjäxbag. 

Skidor och pjäxor är nya, olika färger förekommer på skidorna. 

70-140cm långa skidor, 14-26,5cm stora pjäxor 

 

Barnpaket, Twintip 

1495:- 

I paketet ingår skidor, pjäxor och pjäxbag. 

Skidor och pjäxor är nya, olika färger förekommer på skidorna. 

109-149cm långa skidor, 14-26,5cm stora pjäxor 

Pjäxor till seniorpaket 

Fischer Cruzar XTR 80 är en sportig skidpjäxa, med mycket komfort, för härliga dagar i backen. Cruzaren är mycket lätt att komma i och ur, med sin lite bredare läst passar den många olika fötter. 

Fischer My Cruzar XTR 70 är en dampjäxa för dig som söker bra komfort. Med sin lite bredare läst passar denna pjäxa många olika fötter. 

Skidpaket vuxen standard (unisex) 

1995:- 

Fischer XTR RC One är en skida lämpad för åkning i preparerade pister. Skidan är till för den medelgoda skidåkaren och är designad för att vara lätt att få på kant för perfekta carving svängar. 

 

Skidpaket Twintip 

2695:- 

K2 Press är en modern ungdomsskida för ungdomen som vill åka överallt på berget. Konstruktionen gör att denna passar lika bra i parken som i pisten. Mått 111-86-106 

Skidpaket senior avancerad 

2995:- 

Fischer RC One 78 GT är en bra stabil pistskida för den medelgoda åkaren som vill ta kontroll över sin åkning. Oavsett hastighet är det otroligt lätt att svänga med RC One 78 GT för precis så ska det vara  

Skidpaket senior allmountain 

2995:- 

K2 Mindbender 85 är skidan för dig som vill ha en modern allmountainskida med freeride look. Med träkärna och sidewall gör det skidan mycket stabil och ger ett bra isgrepp. Skidan är relativt snabbsvängd men funkar perfekt i både korta och långa svängar. För dig som söker en skida som funkar perfekt hela dagen i pisten, men som även klarar när det börjar bli uppkört och slaskigt. 

Skidpaket senior dam 

2995:- 

K2 Anthem 76 är en pist/allmountain-skida för medelgoda damer som vill fortsätta utveckla sin skidåkning. K2 är erkänt mycket duktiga på att bygga damskidor och är noga med att skidan ska vara rolig, lättåkt och skön att vila ögonen på.