I Härjedalen ungefär 8 timmars bilresa från Borås eller det klimatsmarta valet med tåg via Stockholm på ca 10 timmar hittar vi Vemdalen. En liten pärla med skidåkning för alla nivåer.

Allt ifrån längd till alpin skidåkning, dra på skotersafari eller varför inte bara ta det lugnt i stugan du har ju ändå semester. Men hur som helst man kan säga att denna lilla pärla har allt för en lyckad skidresa i den Svenska fjällvärlden.

Du hittar en bra blandning mellan lättare gröna och blåa backar för er som är nybörjare och rött o svart för er lite mer avancerade. Gillar du att leka av dig i en park med brädan eller Twin Tipsen så har dem även det.

Klä dig efter väder

Det spelar ingen roll vilken typ av skidåkare du är ingen gillar att frysa, men man vill heller inte koka och bli genomsvett. Lager på lager är något som vi rekommenderar. Man börjar med ett fösta lager i merinoull sedan bygger man på det beroende hur frusen eller vilket väder det är för dagen. Och framför allt glöm inte hjälmen.

Har du några frågor gällande detta så är det bara och kika förbi butiken så skall vi guida er rätt.

Roupéz skidshop

Har du tröttnat på att det första du måste göra efter att du checkat in behöva spendera timmar i kö väntandes på att få löst skidutrustning. Lös det innan du åker med våran samarbetspartner nere vid Isabergstoppen. Mer info om dem hittar du via våran startsida eller genom att klicka på deras logo här nedanför.