Sommarens semester fick avlutas i den franska huvudstaden Paris, utöver diverse baguetter och turistmål så fick vi se hur Zlatan skötte sig på fotbollsplanen.

Boendes på hotell i Södra Montmartre, även känt som ”ett av Paris sexkvarter”, hade vi nära till både Moulin Rouge och Sacré-Coeaur. På turistagendan betades förstås andra populära sevärdheter av såsom Notre-Dame, Champs-Élysées och Eiffeltornet. Vid sistnämnda nådde vi tyvärr bara till våning 2 då halva resesällskapet plötsligt inte vågade ta sig högre upp, personen i fråga hävdar dock bestämt att översta våningen var avstängd pga för kraftiga vindar.

Resans höjdpunkt blev förstås mötet mellan Paris Saint-Germain och Ajaccio på en fullsatt Parc des Princes. Här fick vi se en Ibrahimovic i toppform och ett efterlängtat mål av Cavani i andra halvlek. Vilken stämning och vilken fotboll, något jag verkligen kan rekommendera! Passa på medan Zlatan är kvar, upplev Frankrikes underbara huvudstad och proffsig fotboll i Ligue 1. Lite skillnad mot Allsvensk fotboll på Borås Arena…

Allez Paris Saint-Germain!